Web Hosting - Αναλυτικά Χαρακτηριστικά

Ανάλυση των πλούσιων χαρακτηριστικών των πακέτων της Vistoweb.

Χώρος Φιλοξενίας

Web Space

Η Vistoweb σας παρέχει περισσότερο αποθηκευτικό χώρο από κάθε άλλη εταιρεία για την αποθήκευση των σελίδων σας και ενός μεγάλου αριθμού πιθανών μελλοντικών αναγκών οι οποίες μπορεί να προκύψουν. Το site σας θα είναι διαθέσιμο 24 ώρες την ημέρα, 365 μέρες το χρόνο.

Ηλεκτρονική Αλληλογραφία (Λογαριασμοί E-mail)

E-mail

Παράλληλα με τη φιλοξενία των ιστοσελίδων, σας παρέχουμε λογαριασμούς ηλεκτρονικής αλληλογραφίας (e-mail) της μορφής username@yourdomain.gr, αναλαμβάνουμε την αρμονική λειτουργία των λογαριασμών e-mail και σας παρέχουμε απεριόριστη χωρητικότητα και μεταφορά δεδομένων. Όλοι οι χρήστες σας θα έχουν το δικό τους web mail και address book κάτω από ένα ασφαλές περιβάλλον. Advanced Mail server που υποστηρίζει όλα τα πρωτόκολλα POP3, IMAP, SMTP & Web-mail με απεριόριστους λογαριασμούς e-mail, redirects, groups και autoresponders.

Στατιστικά Επισκεψιμότητας (on line statistics)

WebAlizer

Με τη φιλοξενία του site σας παρέχουμε τη δυνατότητα να παρακολουθείτε τη λεπτομερή κίνηση των επισκεπτών του site ανά πάσα χρονική στιγμή. Από σχετική διεύθυνση θα έχετε πρόσβαση σε ένα πλήρες στατιστικό πρόγραμμα παρακολούθησης της επισκεψιμότητας του web site, το οποίο αναλύει λεπτομερώς τα log files. Η ανάλυση αυτών των αρχείων παρουσιάζεται σε HTML διάταξη μέσω οποιουδήποτε web browser.

To Webalizer έχει τη δυνατότητα να:

WebAlizer
 • παράγει ετήσια, μηνιαία, καθημερινά και ωριαία στατιστικά
 • παρουσιάζει τις μηνιαίες στατιστικές αναφορές με βάση τη συνολική επισκεψιμότητα, την επισκεψιμότητα ανά ημέρα και ώρα
 • δίνει αναφορά επισκέψεων ανά γεωγραφική περιοχή, URL, referrers site
 • εμφανίζει συνολική αναφορά επισκεπτών και σελίδων καθώς και ανάλυση σειράς και λέξεων αναζήτησης
 • παρουσιάζει τις σελίδες με τη μεγαλύτερη επισκεψιμότητα
 • παρουσιάζει όλα τα αποτελέσματα με γραφική απεικόνιση

Επίσης έχετε άμεση πρόσβαση μέσω του control panel σε όλα τα log files, όπου καταγράφονται οι κινήσεις των επισκεπτών και μπορείτε να τα αποθηκεύσετε στον υπολογιστή σας για περαιτέρω ανάλυση.

Επαναστατική πλατφόρμα

Apache Web Server Debian Linux

Η σταθερότητα, η ταχύτητα και η λειτουργικότητα των πακέτων Hosting που σας προσφέρει η Vistoweb είναι ασυναγώνιστη. Vistoweb Virtual Server (V.V.S.) είναι η επαναστατική πλατφόρμα φιλοξενίας web site που προσφέρει σε κάθε domain σας όλες τις υπηρεσίες web με το όνομα της επιχείρησης σας.

 • Web Server - www.yourdomain.gr
 • FTP Server - ftp.yourdomain.gr
 • POP3/SMTP Mail Server - mail.yourdomain.gr
 • Secure Server - https://www.yourdomain.gr
 • Web Mail - webmail.yourdomain.gr

Όλα αυτά πάνω στο πιο σταθερό λειτουργικό σύστημα Debian Linux και τον Apache Web Server σας δίνουν την αξιοπιστία και την ταχύτητα που χρειάζεστε.

MultiDomain Hosting

MultiDomain Hosting

Στη Vistoweb τα πακέτα φιλοξενίας είναι MultiDomain. Αυτό σημαίνει ότι πέρα από το κυρίως domain μπορείτε να φιλοξενήσετε επιπλέον domain names ανάλογα με το πακέτο σας τα οποία είναι αυτόνομα και δημιουργούν ουσιαστικά επιπλέον πακέτα φιλοξενίας χωρίς κανένα επιπλέον κόστος απλά μοιράζοντας το χώρο και με όλες τις υπηρεσίες όπως email, ftp πρόσβαση στο control panel διαθέσιμες καθώς επίσης και ότι άλλο έχει το κυρίως domain σας. Επίσης έχετε τη δωρεάν subdomains του τύπου subdomain.yourdomain.gr και τη δυνατότητα να παρκάρετε καθώς και να εκτρέψετε δωρεάν και άλλα domain σας χωρίς καμία επιβάρυνση.

Εγγύηση Επιστροφής Χρημάτων

Εγγύηση Επιστροφής Χρημάτων

Η Vistoweb προσφέρει εγγύηση επιστροφής χρημάτων για να διασφαλίσει την πλήρη ικανοποίηση των πελατών της για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της. Αν για οποιοδήποτε λόγο επιθυμείτε να διακόψετε τις παρεχόμενες υπηρεσίες της Vistoweb, μπορείτε να το πράξετε και να λάβετε αποζημίωση ισάξια με το ποσό που πληρώσατε.

Ασφάλεια

APF με BFD

Στη Vistoweb δεν αφήνουμε τα πολύτιμα αρχεία σας εκτεθειμένα. Όλα τα πακέτα προστατεύονται από firewall με ειδικά σχεδιασμένα modules που προσφέρουν απόλυτη προστασία όλων των υπηρεσιών.

FrontPage

FrontPage Extentions

Πλήρης υποστήριξη του Microsoft FrontPage σε όλες του τις εκδόσεις 2002/2000/98 για εύκολη δημιουργία και διαχείριση του web site σας

mySQL

MySQL phpMyAdmin

Πανίσχυρη βάση δεδομένων υψηλών επιδόσεων για ταχύτατες δυναμικές ιστοσελίδες και πλήρη έλεγχο μέσω του κέντρου ελέγχου phpMyAdmin.

PHP

PHP

Η πιο δυνατή scripting γλώσσα προγραμματισμού. Μια ευρέως χρησιμοποιούμενη, ανοιχτού κώδικα γλώσσα η οποία είναι ειδικά κατάλληλη για ανάπτυξη εφαρμογών για το Web και μπορεί να ενσωματωθεί στην HTML.

Perl

Perl

Η Perl αποτελεί φαινόμενο μιας και επιτρέπει στους προγραμματιστές να λάβουν το ίδιο ακριβώς αποτέλεσμα με πολλούς και διαφορετικούς τρόπους. Έχει απεριόριστες δυνατότητες και μπορεί να χρησιμεύσει για απλές αλλά και πολύ σύνθετες εφαρμογές.

Control Panel

DirectAdmin

Μέσω του κέντρου ελέγχου μπορείτε να διαχειρίζεστε εύκολα και γρήγορα τα e-mail, FTP, directories, SSL, log files, βάσεις δεδομένων, χρήστες και άλλα πολλά. Περισσότερα »

FTP

FTP

Έχετε απεριόριστη πρόσβαση FTP 24 ώρες το 24ωρο για να μεταφέρετε τα αρχεία σας online, υποστηρίζει anonymous FTP καθώς προσφέρει επίσης file manager.

Μεταφορά Δεδομένων

Όλα τα πακέτα μας προσφέρουν τεράστια μεταφορά δεδομένων μέσω ενός γρήγορου και σταθερού δικτύου. Το δίκτυο της Vistoweb δίνει την δυνατότητα στα δεδομένα σας να ταξιδεύουν με τον καλύτερο τρόπο για να φθάσουν στο προορισμό τους χρησιμοποιώντας το BGP4 routing protocol. Αυτό γίνεται χρησιμοποιώντας πολλαπλές συνδέσεις με τους κορυφαίους Internet backbone providers. Το αποτέλεσμα είναι μια σταθερή, ασφαλής και γρήγορη σύνδεση μεταξύ του web site σας και των πελατών σας.

Εγγύηση Καλύτερης Τιμής
 
Τα πακέτα μας προσφέρουν την καλύτερη απόδοση, στην καλύτερη τιμή της αγοράς. Αν βρείτε άλλον provider που να προσφέρει όσα και εμείς σε καλύτερη τιμή τότε θα σας δώσουμε το ίδιο ακριβώς πακέτο και μάλιστα με έκπτωση 10%.
 
 
 
 
 
Εγγύηση Υπηρεσιών
Εγγύηση Επιστροφής Χρημάτων
 
Σας προσφέρουμε εγγύηση πλήρους επιστροφής των χρημάτων σας οποιαδήποτε στιγμή μέσα στον πρώτο μήνα παροχής των υπηρεσιών φιλοξενίας. Επίσης μετά τον πρώτο μήνα μπορείτε να αλλάξετε πακέτο υπηρεσιών πληρώνοντας μόνο την διαφορά.
 
 
 
 
 
 
Εγγύηση Υπηρεσιών
Πληρώστε αφού ενεργοποιηθούν οι υπηρεσίες σας και με τον τρόπο που σας εξυπηρετεί:
 
» Με κατάθεση ή μεταφορά μετρητών σε τραπεζικό λογαριασμό
» Με αποστολή ταχυδρομικής επιταγής
» Με πιστωτική κάρτα Visa, Visa Eletron, MasterCard ή American Express
» Με PayPal
» Με τραπεζική επιταγή
 
Τρόποι Πληρωμής


Έλεγχος Domain Name

Επιλέξτε Domain-Κατάληξη:
π.χ. vistoweb χωρίς www.
Έλεγχος όλων των καταλήξεων.
 
Όλοι οι τρόποι πληρωμής
Περισσότερα »

 
 
Αρχική Σελίδα | Προφίλ | Portfolio | Δήλωση Απορρήτου | Όροι Χρήσης | Επικοινωνία  
Web Hosting | Web Design | Domain Names | Web Promotion | Τεχνική Υποστήριξη | Παραγγελία
Vistoweb, Πυθαγόρα 44, 17455 Αλιμος, Τηλ.: 210.9844.771, Fax: 211.800.8077
© 1997-2023 Vistoweb. All rights reserved.